Jan Welters autoservice Sterk en gespecialiseerd in storings diagnose!
Like us on Facebook RDW
Lease Service Center BOVAG
contentHeader

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan ook u gebeuren. Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg of u wordt door een ander aangereden. Schade aan uw bezit is nooit plezierig en komt vaak ongelegen.

Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij werken voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen. U bent niet verplicht om naar een door de verzekeringsmaatschappij aangewezen schadebedrijf te gaan. U bent vrij in uw keuze! Een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij is bij ons altijd welkom en zodra deze de schade aan uw auto heeft getaxeerd, herstellen wij uw auto vakkundig. Wij zorgen voor een snelle en volledige afhandeling.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor het schadeherstel aan uw auto. En u ook kunnen wij zorgen voor een vervangende auto.

Ruiten

Een ingeslagen ruitje of een ster in de voorruit, schade aan uw autoruit kan u altijd overkomen. Wij repareren en vervangen alle soorten glasschades. Wij werken voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen! Laat u zich nooit van uw verzekering verplichten om naar het schadebedrijf te gaan van haar keuze. U bent vrij in uw keuze.

Wij verzorgen de administratieve afhandeling met uw verzekering. Voor een snelle afhandeling van de schade adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.

Schade Schade